Emma`s Pink Rhapsody

Atunci cand am inceput planificarea botezului, una din problemele de care ne-am lovit a fost gasirea unei echipe care sa ne materializeze dorintele in materie de aranjemente florale si care sa construiasca in jurul lor ceva frumos. In felul acesta a inceput agitatia pentru noi... intalniri peste intalniri, dezamagiri peste dezamagiri... am realizat cu parere de rau ca multe dintre firmele cunoscute care se ocupa de partea de flori ori nu au oameni cu imaginatie, ori practica un raport pret-calitate dezamagitor. Insa dupa o luna de cautari, am avut norocul sa gasim echipa Amalt Decor, care, cu mult drag, cu dedicare si cu mult talent ne-a transpus visul in realitate, creand un rezultat cu mult peste masura asteptarilor.

Pe aceasta cale multumim intregii echipe Amalt Decor pentru profesionalismul de care au dat dovada si vom reveni garantat si la al doilea bebe.

[shareaholic app="share_buttons" id=""]

Catalin & Raluca

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2009-2014 Amalt Decor. Toate drepturile rezervate.