Nicoleta`s Big Event

Sunt multe de spus despre o nuntă, dar un lucru este sigur - dacă găsiți firma de decoraţiuni potrivită scăpați de cea mai mare parte de stres. De ce? Păi nu vă mai gândiți din start la buchete, lumânări, invitații, flori de pus în piept, periniță pentru verighete, mărturii, huse pentru scaune, aranjamente florale... și câte și mai câte.

În cazul meu orice alegere pe care am făcut-o pentru MARELE EVENIMENT a presupus câteva drumuri în plus care nu mi-au ajutat la nimic. De aceea dacă vreți să mergeți direct la destinație, fără să mai treceți și pe la Constanța, Cluj-Napoca, deși v-ați propus să mergeți în Moldova, vă recomand cu toată încrederea firma de decoraţiuni, Amalt Decor. Este o afacere de familie de care se ocupă Andra Petrescu și cumnatul ei, Gabi.

 

Pe Andra Petrescu am întâlnit-o la un târg de nunți. Sincer, căutam o altă agenție, nici măcar nu-i mai rețin numele a cărei pagină de internet părea destul de atractivă. Numai că în momentul în care am ajuns la târg la stand-ul firmei cu pricina era o tanti care nu știa nimic. Nu avea cărți de vizită. Nu știa să-mi prezinte nicio ofertă. Nu cunoștea prețurile, dar mă ruga să mai stau pe acolo pentru că... pentru că... s-ar putea să apară și patroana în curând.

La târg erau multe firme de decorațiuni. Mese care mai de care mai sofisticat amenajate. Aproape că mi-era teamă să cer informații pentru că eram sigură că voi primi niște oferte care depășeau posibilitățile noastre financiare.

Așa am întâlnit-o pe Andra Petrescu. Mi-a atras atenția standul de la Amalt Decor pentru că tot aranjamentul avea o notă imperială. Huse de brocart cu imprimeu auriu și aranjamente de flori pe suport din fier forjat, din flori diferite, deschise la culoare. Aranjamentul m-a cucerit din prima. Dar și Andra la fel. Blândă, calmă a avut răbdare și mi-a explicat ce variante de decorațiuni îmi poate oferi. Faptul că am văzut ce poate ieși din mâinile ei a contat enorm.

 

Am stabilit o nouă întâlnire și acolo am pus cap la cap, pas cu pas cam cum vrem să arate nunta noastră. Am ales floare cu floare, iar Andra mi le-a arătat pe toate într-o carte, ca să am idee cum arată fiecare. Am probat și câteva fețe de masă cu imprimeuri diferite. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că Andra se implică. Și că are răbdare. Și bineînțeles, nu în ultimul rând faptul că este creativă.

 

Andra s-a încadrat în cerințele noastre financiare. Nu vreau să vă spun cât ne-a costat totul. Andra a înțeles care sunt resursele de care dispunem și s-a încadrat în ele. La un moment dat i-am trimis niște batoane de scorțișoară pe care le-am găsit prin casă iar Andra mi-a făcut o surpriză - a decorat bucată cu bucată, fiecare lumânare pe care am folosit-o la decorațiuni. A folosit scorțișoară, câlți și fructe uscate și toate au arătat demențial.

 

Pot să spun că Andra nu m-a dezamăgit deloc. A fost o profesionistă, până la final. Totul a ieșit ca la carte. Florile, mesele, aspectul de ansamblu, toate au fost de nota 10. Îmi amintesc și acum șeful de sală, sau cum pretențios se numește mai nou, managerul de evenimente de la hotelul unde am făcut nunta, cum se umfla în pene, cu o seară înainte de eveniment privind cum arăta sala aranjată, de parcă ar fi contribuit și el cu ceva. Îi plăcea, asta e sigur. Așa cum ne-a plăcut și nouă. Și dacă vreți să vedeți cam cum arăta totul puteți să aruncați o privire la fotografii.

 

P.S. Și vă mai spun ceva. De la MARELE EVENIMENT au trecut nişte ani. Andra ne-a fost alături în momente importante ale vieţii noastre. Am creştinat trei copilaşi cu lumânări decorate minuţios de ea. Nu exagerez cu nimic când spun că a fost mereu peste aşteptările noastre. M-a surprins întotdeauna pentru că niciodată nu merge pe formule deja bătătorite, ci încearcă decoraţiuni noi, originale, care ies din tipic. Şi întotdeauna în lucrurile marca AMALT DECOR regăseşti ceva, cam rar în zilele noastre, o fărămă de suflet, seriozitate şi multă pasiune.

[shareaholic app="share_buttons" id=""]

Alex & Nicoleta

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2009-2014 Amalt Decor. Toate drepturile rezervate.